Skip to Content
Nieuwe gezichten bij Hotel Hungaria

Nieuwe gezichten bij Hotel Hungaria

Hotel Hungaria verwelkomt 7 Hotelgangers met open armen. Het Media- en Marketinghuis versterkt zijn team met goed volk uit alle hoeken van de sector: drie nieuwe producers, een CFO, een Office Manager, een Editor-in-Chief Online en een Account Manager. Aangename, virtuele kennismaking!

Pieter Deraeck – CFO

Pieter is de nieuwe Chief Financial Officer van Hotel Hungaria. Hij zal ook de nieuwe Support divisie van het Media-en Marketinghuis piloteren. Hij vervoegt het hotel na eerdere werkervaring als consultant bij Trifinance en als Budget en Control manager bij Xperthis (NRB Groep).

Aline Huls – Account Manager

Aline is de nieuwe Account Manager die het serviceteam van Hotel Hungaria komt versterken. Ze heeft al meer dan 14 jaar ervaring in de reclamesector. O.a. DDB, Kunstmaan, Publicis, air en De Vloer prijken op haar palmares. Met zoveel kennis en ervaring erbij kan de service in het hotel niet anders dan vlot draaien in 2021.

Margo Hemeleers – Producer

Met een overdosis goesting start Margo als producer bij Hotel Hungaria waar ze in het studioteam aan de slag gaat. Getting things done is haar tweede natuur. Ze begon namelijk in de eventsector waarna ze de overstap maakte naar het intern productiehuis van Videohouse. Klaar om haar horizon te verbreden en zichzelf opnieuw uit te dagen kwam ze bij Hotel Hungaria aankloppen.

Ines Peeters, Marlies Sterck, Gelein van Kampen en Kaat Michiels
Ines Peeters, Marlies Sterck, Gelein van Kampen en Kaat Michiels

Kaat Michiels – Office Manager

De spring in’t veld die iedereen verwelkomt bij Hotel Hungaria is Office Manager Kaat. Dankzij eerdere ervaringen als Customer Coach bij ING en Training Center Administrator bij GC Europe kent ze alle kneepjes van het vak om klanten en Hotelgangers het naar hun zin te maken.

Ines Peeters - Producer

Ines checkt in als producer gespecialiseerd in branded en corporate videocontent. Tijdens haar eerste, vaste job bij Motionmakers kruiste Ines het pad van Lieke, die nu Head of Production bij Hotel Hungaria is. Daarna ging ze eerst nog aan de slag bij Sputnik Media om daarna het productieteam van Hotel Hungaria te vervoegen.

Marlies Sterck - Producer

Ook Marlies is geen onbekende. Ze kwam als freelancer al een paar keer piepen bij Hotel Hungaria. Voor 2020 was ze vooral in het buitenland te vinden om televisieprojecten zoals 'Peking Express' en 'Op Eén' te maken. Nu checkt ze voor een langere periode in bij het Media- en Marketinghuis om de Studio te versterken met al haar productie-ervaring.

Gelein van Kampen - Editor-in-Chief Online

Aan het hoofd van Hotel Hungaria's online team staat de kersverse Editor-in-Chief Online Gelein van Kampen. Met ervaring als co-creatief directeur bij Head Office bleek ze de juiste persoon om alle creatieve online content te redigeren. Waarom Hotel Hungaria al zo lang op haar radar stond? De sterke basis in video wekte haar interesse. De transformatie van productiehuis naar Media- en Marketinghuis wakkerde dat vuurtje alleen maar verder aan.

 

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent