Skip to Content
Nieuwe gezichten bij Hotel Hungaria

Nieuwe gezichten bij Hotel Hungaria

Hotel Hungaria verwelkomt 7 Hotelgangers met open armen. Het Media- en Marketinghuis versterkt zijn team met goed volk uit alle hoeken van de sector: drie nieuwe producers, een CFO, een Office Manager, een Editor-in-Chief Online en een Account Manager. Aangename, virtuele kennismaking!

Pieter Deraeck, Aline Huls en Margo Hemeleers
Pieter Deraeck, Aline Huls en Margo Hemeleers

Pieter Deraeck – CFO

Pieter is de nieuwe Chief Financial Officer van Hotel Hungaria. Hij zal ook de nieuwe Support divisie van het Media-en Marketinghuis piloteren. Hij vervoegt het hotel na eerdere werkervaring als consultant bij Trifinance en als Budget en Control manager bij Xperthis (NRB Groep).

Aline Huls – Account Manager

Aline is de nieuwe Account Manager die het serviceteam van Hotel Hungaria komt versterken. Ze heeft al meer dan 14 jaar ervaring in de reclamesector. O.a. DDB, Kunstmaan, Publicis, air en De Vloer prijken op haar palmares. Met zoveel kennis en ervaring erbij kan de service in het hotel niet anders dan vlot draaien in 2021.

Margo Hemeleers – Producer

Met een overdosis goesting start Margo als producer bij Hotel Hungaria waar ze in het studioteam aan de slag gaat. Getting things done is haar tweede natuur. Ze begon namelijk in de eventsector waarna ze de overstap maakte naar het intern productiehuis van Videohouse. Klaar om haar horizon te verbreden en zichzelf opnieuw uit te dagen kwam ze bij Hotel Hungaria aankloppen.

Ines Peeters, Marlies Sterck, Gelein van Kampen en Kaat Michiels
Ines Peeters, Marlies Sterck, Gelein van Kampen en Kaat Michiels

Kaat Michiels – Office Manager

De spring in’t veld die iedereen verwelkomt bij Hotel Hungaria is Office Manager Kaat. Dankzij eerdere ervaringen als Customer Coach bij ING en Training Center Administrator bij GC Europe kent ze alle kneepjes van het vak om klanten en Hotelgangers het naar hun zin te maken.

Ines Peeters - Producer

Ines checkt in als producer gespecialiseerd in branded en corporate videocontent. Tijdens haar eerste, vaste job bij Motionmakers kruiste Ines het pad van Lieke, die nu Head of Production bij Hotel Hungaria is. Daarna ging ze eerst nog aan de slag bij Sputnik Media om daarna het productieteam van Hotel Hungaria te vervoegen.

Marlies Sterck - Producer

Ook Marlies is geen onbekende. Ze kwam als freelancer al een paar keer piepen bij Hotel Hungaria. Voor 2020 was ze vooral in het buitenland te vinden om televisieprojecten zoals 'Peking Express' en 'Op Eén' te maken. Nu checkt ze voor een langere periode in bij het Media- en Marketinghuis om de Studio te versterken met al haar productie-ervaring.

Gelein van Kampen - Editor-in-Chief Online

Aan het hoofd van Hotel Hungaria's online team staat de kersverse Editor-in-Chief Online Gelein van Kampen. Met ervaring als co-creatief directeur bij Head Office bleek ze de juiste persoon om alle creatieve online content te redigeren. Waarom Hotel Hungaria al zo lang op haar radar stond? De sterke basis in video wekte haar interesse. De transformatie van productiehuis naar Media- en Marketinghuis wakkerde dat vuurtje alleen maar verder aan.

 

Over Hotel Hungaria

Media- en Marketinghuis

Wanneer je als merk wil connecteren met je publiek, moet je menselijkheid toevoegen. Dat is wat Hotel Hungaria doet: mensen emotionele verbindingen laten maken met merken door storytelling. Via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts en zelfs gaming. Maar we zorgen ook voor storytelling via VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Want storytelling is nu eenmaal veel meer dan een verhaal vertellen. Het is de combinatie van sterke content, strategie en een mix van de juiste kanalen die mensen in de armen van een merk laat vallen.

Hotel Hungaria gelooft in de kracht van duurzame storytelling, onderbouwd door strategie, technologie en design en uitgewerkt in onafhankelijke ecosystemen op maat. Dit resulteert in een emotionele connectie met de relevante community, wat zich vertaalt in meetbare groei van het merk. 

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radio-zendapparatuur plaatste, werken vandaag zestig mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, creatie, productie, technologie en design. Het team bestaat o.a. uit strategen, digitale strategen, creatives, producers, designers, account managers, producers, videasten enz. 

Drie business units: Services, Ventures en Entertainment 

– Services richt zich naar bedrijven, met focus op de groei van hun business door het connecteren van de consument met hun merk. Het doel van de connectie is inspireren, informeren en commerciële groei. Dit doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, Boerenbond, Nationale Loterij, Umicore, SKM, AVEVE, Continental Foods, Museum M, Flanders DC en Test-Aankoop. 

– Ventures zijn de eigen 360°-merken die we in partnership met publishers of bedrijven omnichannel uitbouwen via platformen, tv-programma’s, e-commerce, events, brand extensions. Zo is Beestig niet alleen een online platform over huisdieren maar ook een tv-programma op VTM met een reeks eigen boeken over katten en honden. Op het webplatform Onze Natuur volgen we dagelijks de wilde natuur in België om een film, documentairereeks voor Canvas, events en unieke online (video)content te maken. Hoodie is een grote fictiereeks voor kinderen die sinds maart 2020 te zien is op Ketnet (52 afleveringen in seizoen 1). Ook Dagelijkse kost, Helden, Olly Wannabe en Iedereen Yoga vallen hieronder.

– Entertainment levert audiovisuele content op maat van de publishers VRT, DPG Media, SBS, RTBF, ROULARTA, SANOMA etc. Voorbeelden zijn de YouTube-reeks 'Flowjob' (Studio Brussel), de internationaal bekroonde tv-documentairereeks ‘Goed Volk’ (VRT één), de podcast ‘De Tijd Vooruit’ (De Tijd), de tv-lifestylereeks ‘Een Frisse Start met VT-Wonen’ (Sanoma/DPG Media) en de TV-kinderreeks ‘Rocky & Lily’ (RTBF). 

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent