Skip to Content
Blijf fit in uw kot dankzij Hotel Hungaria en Telenet

Blijf fit in uw kot dankzij Hotel Hungaria en Telenet

Iedereen Yoga met Ingeborg nu gratis beschikbaar

We zitten nu al bijna vijf weken in ons kot. Het is niet meer dan normaal dat je zin krijgt om te bewegen. Of weet je jezelf geen houding meer te geven na al dat videobellen en kinderen entertainen? Probeer dan eens de downward dog, de cobra of de lotushouding. Weet je niet waar beginnen? Ingeborg legt het je graag uit in Iedereen Yoga, nu gratis beschikbaar in Play Fit voor alle Telenet-tv klanten.

Yoga en andere lockdown workouts

Het #SamenErdoor aanbod van Telenet telt sinds 14 april meer dan 30 nieuwe lockdown workouts onder de noemer 'Play Fit'. Hiermee kan zowel de doorwinterde couch potato als de ervaren gym rat een reeks sportsessies volgen op eigen tempo. Van yoga en meditatie tot fitness, HIIT en aerobics workouts, het zijn stuk voor stuk laagdrempelige lessen die je kan volgen onder professionele begeleiding van een personal trainer. 'Een topinitiatief om mensen fit in hun kot te houden' dacht Hotel Hungaria. Daarom maakten we 10 lessen van Iedereen Yoga met Ingeborg gratis beschikbaar voor Telenet om mee in het aanbod te steken.

Story image

Bewegen en tot rust komen met Iedereen Yoga-gezicht Ingeborg

Of je nu even op adem wil komen na al dat videobellen of gewoon in beweging wil zijn om te ontsnappen uit de dagelijkse routine, Ingeborg is your girl. In de 10 gratis Iedereen Yoga-sessies zit namelijk iets voor elk soort sporter. Deze online yogalessen zijn veel meer dan gewoon even de benen losgooien voor een scherm. Een yogales volgen is een vorm van self care want je boost er je fysieke én mentale welzijn mee. In deze soms stresserende tijden kan dat ongelooflijk veel deugd doen. Bovendien kunnen je huisgenoten, van je oma tot de hond, ook meedoen en heb je weinig tot geen extra materiaal nodig.

De Play Fit-content was sinds 16 maart al beschikbaar voor klanten die de nieuwste Telenet tv-box hadden. In die eerste fase bleken de lockdown workouts in ieder geval al aan te slaan, resulterend in 21.000 voltooide workouts en in totaal zo’n 5.000 gesporte uren. De content lijkt vooral gebruikt te worden voor een korte zweetsessie: gemiddeld sport de gebruiker zo’n 13 minuten. De Iedereen Yoga-sessies met Ingeborg duren gemiddeld 7 minuten. Deze workouts zijn dus makkelijk in te plannen als deel van je ochtendritueel, tijdens de lunch break of om je dag mee af te sluiten. 

Klaar om jouw yoga masterclass te beginnen?

Neem een kijkje in het Play Fit aanbod van Telenet. Heb je de yogamicroben helemaal te pakken? Op de website van Iedereen Yoga kan je nog veel meer yogalessen volgen met Ingeborg. Voor minder dan 10 euro kan je nog eens 20 extra sessies volgen om een echte yoga master te worden.

 

 

 

 


 

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent