Skip to Content
Geen onenightstand: Flo Windey doet het opnieuw met Hotel Hungaria

Geen onenightstand: Flo Windey doet het opnieuw met Hotel Hungaria

Reeks 2 van Flowjob: vanaf woensdag 19 februari op YouTube

Woensdag om 16u spatten de 🍆, 🍑 en 💦 weer van je scherm in het tweede seizoen van Flowjob. In deze vijfdelige videoreeks over seks duikt Instagram-fenomeen Flo Windey in bed met vijf nieuwe gesprekspartners. Deze Vlaamse YouTube-reeks over seks is dus geen onenightstand maar wel voor herhaling vatbaar.

Nathan Bouts (21 jaar)
Nathan acteert in de populaire jongerenserie wtFOCK. Naast acteur is hij ook actief als muzikant. In Flowjob beantwoordt hij open en bloot alle vragen die Flo op hem afvuurt.

Senne Misplon (21 jaar)
Senne is een transman en gaf een inkijk in zijn transitie in het tv-programma M/V/X (Eén). Hij is woordvoerder van de vzw Wel Jong, Niet HeteroIn Flowjob vertelt hij eerlijk aan Flo welke invloed zijn transitie heeft gehad op zijn intimiteit. 

Christina De Witte (23 jaar)
Christina is onder de naam Chrostin bekend als illustratrice en cartooniste voor onder meer het magazine Flair. Ze bracht het boek 'Sommige meisjes houden niet van roze' uiteen survivalgids voor jongeren in de puberteit. In Flowjob praat ze sans gêne over haar eigen seksleven.

Harry Van Noten (20 jaar)
Harry noemt zich in het nachtleven Alexander Mcqueer. Hij is niet aangetrokken tot vrouwen, maar wel tot mannen en alles in het spectrum daartussen. Harry praat in Flowjob over hoe hij op seksueel vlak heeft geëxperimenteerd, maar deelt ook waarom hij nog maagd is. 

Katrin Swartenbroux (33 jaar)
Katrin is journaliste voor de krant De Morgen. Op Twitter deelt ze als @FakePlasticRuby haar kritische, maar ook humoristische blik op de wereld. Katrin kampte in het verleden met een depressie en spreekt eerlijk over de impact daarvan op haar seksleven in Flowjob.

740.000 redenen voor een tweede seizoen

De eerste reeks van Flowjob werd intussen 740 000 keer bekeken op het YouTube-kanaal van Studio Brussel en op VRT NU. Hotel Hungaria en alle partners hadden dus 740 000 goede redenen om een tweede reeks te draaien. Daarvoor ging Flo Windey samen met WAT WAT en Sensoa via een anonieme vragenlijst op zoek naar echte verhalen en echte ervaringen van de Flowjob-kijkers. 24 591 jongeren deelden hun intiemste anekdotes en ongecensureerde mening over seks. Aan gespreksonderwerpen dus zeker geen gebrek voor het tweede seizoen van Flowjob.

De tweede reeks van Flowjob, vanaf 19 februari elke woensdag om 16u op het YouTube-kanaal van Studio Brussel.

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent