Skip to Content
Hotel Hungaria en de Nationale Loterij organiseren play-offs voor voetbalfans

Hotel Hungaria en de Nationale Loterij organiseren play-offs voor voetbalfans

Hotel Hungaria en de Nationale Loterij bundelden hun krachten voor een spannende wedstrijd tussen voetbalfans. Welke voetbalfans dragen de ploeg van hun hart écht op handen en wie kroont zich tot de ultieme eersteklas(se) voetbalsupporter van Club Brugge, Royal Charleroi Sporting Club en R.S.C. Anderlecht?

Gekoppeld aan twee van haar sterkste merken, Lotto en EuroMillions, ging de Nationale Loterij samen met Hotel Hungaria op zoek naar de allerbeste voetbalsupporters van eersteklasseclubs Anderlecht, Brugge en Charleroi. Echte supporters dragen de kleuren van hun club dag én nacht, bezitten genoeg spelersshirts en clubmemorabilia om er een museum mee te vullen en scanderen elk clublied van voor naar achter en als het moet ook omgekeerd. De meest fanatieke supporters van de drie voetbalclubs stonden voor één keer niet naast maar wel lijnrecht tegenover elkaar voor een spannende play-off met verschillende opdrachten.

Voor Hotel Hungaria is dit trouwens niet de eerste productie voor de Nationale Loterij. Beide partners legden samen al een mooie weg af met o.a. een reeks reportages voor Lotto die wekelijks te zien zijn op VRT en RTBF.

1 + 1 = 3

Hotel Hungaria en De Chinezen, twee bevriende productiehuizen uit het Leuvense, werkten voor dit project nauw samen om zo verschillende expertises te bundelen. Hotel Hungaria maakte de digitale vertaalslag van straffe videocontent naar website en social media. Het Media- en Marketinghuis bouwde voor elke supporterscampagne een website en legde een digitale strategie op tafel om de video’s via verschillende digitale en socialmediakanalen tot bij de voetbalsupporters te brengen. Concullega’s uit de voetbal- en mediawereld verbroederen op de grasmat.

Welke Fanatico's triomferen?

De grote finale is gespeeld. De Anderlecht en Charleroi Fanatico's en de Beir van Brugge zijn bekend. Kijk mee naar de spannende finales.

Beir van Brugge

RSCA Fanatico 

 

RCSC Fanatico

 

 

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent