Hotel Hungaria en Hoodie springen huizenhoog

Hotel Hungaria en Hoodie springen huizenhoog

Hoodie, elke werkdag om 17u35 op Ketnet

Stop. Kijk. Kies. Focus. Ga! Met die woorden presenteerde Hotel Hungaria op zondag 1 maart een van zijn grootste producties aller tijden: Hoodie. Een gloednieuwe jeugdreeks over een moderne Robin Hood die in hartje Brussel zijn parkourskills gebruikt om de misdaad te bestrijden. Vanaf 2 maart, elke weekdag om 17u35 op Ketnet.

Met risicovol klauterwerk, hoge sprongen en zotte tricks waant Pieter (Hoodie) zich een weg op en over de Brusselse daken. Als gepassioneerde freerunner - wat acteur Maarten Cop in het echte leven trouwens ook is - houdt Pieter samen met zijn nieuwe vrienden Flo (Lotte Stevens), Kenza (Ahlaam Teghadouini) en Basim (Armin Mola) de buurt veilig.

Story image

Brusselse ketjes

Geen fancy schmancy studio's - zoals Basim het zou zeggen - maar wel onze eigen hoofdstad vormt het decor van deze nieuwe Ketnet-serie. Gedurende 156 afleveringen van telkens 12 minuten zie je Hoodie en zijn vrienden plannen bedenken en criminelen achternagaan in de Brusselse straten. Cool, toch?

Maar Hoodie is nog veel meer dan wat freerunning hier en heldendaden daar. Het is ook een verhaal over opgroeien in een grootstad in al z'n diversiteit, over durf en over vriendschap. Reken daarbij ook nog eens de hilarische dialogen, Brusselse straattaal en coole songs, en je hebt een jeugdreeks waar jong én oud samen naar willen kijken. A l'aise ket!

Bekijk Hoodie elke werkdag om 17u35 op Ketnet en op https://www.ketnet.be/kijken/hoodie

 

Over Hotel Hungaria

Media- en marketinghuis

Wanneer je als merk wil connecteren met je publiek, moet je menselijkheid toevoegen. Dat is wat Hotel Hungaria doet: mensen emotionele verbindingen laten maken met merken door storytelling. Via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts en zelfs gaming. Maar we zorgen ook voor storytelling via VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Want storytelling is nu eenmaal veel meer dan een verhaal vertellen. Het is de combinatie van sterke content, strategie en een mix van de juiste kanalen die mensen in de armen van een merk laat vallen.

Hotel Hungaria gelooft in de kracht van duurzame storytelling, onderbouwd door strategie, technologie en design en uitgewerkt in onafhankelijke ecosystemen op maat. Dit resulteert in een emotionele connectie met de relevante community, wat zich vertaalt in meetbare groei van het merk. 

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radio-zendapparatuur plaatste, werken vandaag zestig mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, creatie, productie, technologie en design. Het team bestaat o.a. uit strategen, digitale strategen, creatives, producers, designers, account managers, producers, videasten enz. 

Drie business units: Services, Ventures en Entertainment 

– Services richt zich naar bedrijven, met focus op de groei van hun business door het connecteren van de consument met hun merk. Het doel van de connectie is inspireren, informeren en commerciële groei. Dit doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, Boerenbond, Nationale Loterij, Umicore, SKM, AVEVE, Continental Foods, Museum M, Flanders DC en Test-Aankoop. 

– Ventures zijn de eigen 360°-merken die we in partnership met publishers of bedrijven omnichannel uitbouwen via platformen, tv-programma’s, e-commerce, events, brand extensions. Zo is Beestig niet alleen een online platform over huisdieren maar ook een tv-programma op VTM met een reeks eigen boeken over katten en honden. Op het webplatform Onze Natuur volgen we dagelijks de wilde natuur in België om een film, documentairereeks voor Canvas, events en unieke online (video)content te maken. Hoodie is een grote fictiereeks voor kinderen die sinds maart 2020 te zien is op Ketnet (52 afleveringen in seizoen 1). Ook Dagelijkse Kost, Helden, Olly Wannabe en Iedereen Yoga vallen hieronder.

– Entertainment levert audiovisuele content op maat van de publishers VRT, DPG Media, SBS, RTBF, ROULARTA, SANOMA etc. Voorbeelden zijn de YouTube-reeks 'Flowjob' (Studio Brussel), de internationaal bekroonde tv-documentairereeks ‘Goed Volk’ (VRT één), de podcast ‘De Tijd Vooruit’ (De Tijd), de tv-lifestylereeks ‘Een Frisse Start met VT-Wonen’ (Sanoma/DPG Media) en de TV-kinderreeks ‘Rocky & Lily’ (RTBF). 

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent