Skip to Content
Hotel Hungaria en Lannoo lanceren eerste Onze Natuur-boek

Hotel Hungaria en Lannoo lanceren eerste Onze Natuur-boek

Elke dag trakteert Onze Natuur je op verrassende verhalen uit de Belgische wildernis via artikels, video's, livecams en vlogs. Nu brengt het groeiende 360° merk van Hotel Hungaria ook een eerste boek uit in samenwerking met Lannoo.

In 'Een jaar op stap door het wilde België' deelt cameraman Pim, bekend van zijn vlogs in Iedereen Beroemd, zijn leukste herinneringen en dagboekverhalen: over hoe hij 1, 2, 3 piano speelt met bronstige herten, over hoe hij erin slaagt de gracieuze wilde kat te filmen en over hoe hij, na dagen knutselen met een aquarium, een bevallende watervlo in beeld kan brengen. Met dit eerste boek uit een reeks van zes wil Onze Natuur de wilde en wondere wereld van de fauna en flora in eigen land naar alle Vlaamse huiskamers en salontafels brengen.

'Een jaar op stap door het wilde België' is nu al beschikbaar via pre-order op www.onzenatuur.be en vanaf 27 oktober 2020 te koop bij Standaard Boekhandel, Lannoo en Bol.com.

Achter de schermen van een Belgische natuurdocumentaire

'Een jaar op stap door het wilde België' geeft de lezer een unieke blik achter de schermen en in het hoofd van een cameraman die meewerkt aan één van de meest prestigieuze natuurdocumentaires over de wilde natuur in België. Dit luxueuze koffietafelboek brengt de Belgische natuur dichterbij op een interactieve manier. Aan de hand van de QR-codes in het boek komen Pims dagboekverhalen helemaal tot leven!

Meer over Onze Natuur

Het merk Onze Natuur werd ruim anderhalf jaar geleden gelanceerd door Media- en Marketinghuis Hotel Hungaria en groeit weelderig. Online halen we maandelijks meer dan 75.000 bezoekers, de social community blijft toenemen en dankzij een vaste groep ambassadeurs posten we naast de dagelijkse eigen en branded content ook regelmatig user generated content. Zowel Canvas, Ketnet als ook RTL zullen in 2022 de documentaire uitzenden.


 

Over Hotel Hungaria

Media- en Marketinghuis

Wanneer je als merk wil connecteren met je publiek, moet je menselijkheid toevoegen. Dat is wat Hotel Hungaria doet: mensen emotionele verbindingen laten maken met merken door storytelling. Via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts en zelfs gaming. Maar we zorgen ook voor storytelling via VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Want storytelling is nu eenmaal veel meer dan een verhaal vertellen. Het is de combinatie van sterke content, strategie en een mix van de juiste kanalen die mensen in de armen van een merk laat vallen.

Hotel Hungaria gelooft in de kracht van duurzame storytelling, onderbouwd door strategie, technologie en design en uitgewerkt in onafhankelijke ecosystemen op maat. Dit resulteert in een emotionele connectie met de relevante community, wat zich vertaalt in meetbare groei van het merk. 

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radio-zendapparatuur plaatste, werken vandaag zestig mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, creatie, productie, technologie en design. Het team bestaat o.a. uit strategen, digitale strategen, creatives, producers, designers, account managers, producers, videasten enz. 

Drie business units: Services, Ventures en Entertainment 

– Services richt zich naar bedrijven, met focus op de groei van hun business door het connecteren van de consument met hun merk. Het doel van de connectie is inspireren, informeren en commerciële groei. Dit doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, Boerenbond, Nationale Loterij, Umicore, SKM, AVEVE, Continental Foods, Museum M, Flanders DC en Test-Aankoop. 

– Ventures zijn de eigen 360°-merken die we in partnership met publishers of bedrijven omnichannel uitbouwen via platformen, tv-programma’s, e-commerce, events, brand extensions. Zo is Beestig niet alleen een online platform over huisdieren maar ook een tv-programma op VTM met een reeks eigen boeken over katten en honden. Op het webplatform Onze Natuur volgen we dagelijks de wilde natuur in België om een film, documentairereeks voor Canvas, events en unieke online (video)content te maken. Hoodie is een grote fictiereeks voor kinderen die sinds maart 2020 te zien is op Ketnet (52 afleveringen in seizoen 1). Ook Dagelijkse kost, Helden, Olly Wannabe en Iedereen Yoga vallen hieronder.

– Entertainment levert audiovisuele content op maat van de publishers VRT, DPG Media, SBS, RTBF, ROULARTA, SANOMA etc. Voorbeelden zijn de YouTube-reeks 'Flowjob' (Studio Brussel), de internationaal bekroonde tv-documentairereeks ‘Goed Volk’ (VRT één), de podcast ‘De Tijd Vooruit’ (De Tijd), de tv-lifestylereeks ‘Een Frisse Start met VT-Wonen’ (Sanoma/DPG Media) en de TV-kinderreeks ‘Rocky & Lily’ (RTBF). 

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent