Skip to Content
Hotel Hungaria en Lannoo lanceren eerste Onze Natuur-boek

Hotel Hungaria en Lannoo lanceren eerste Onze Natuur-boek

Elke dag trakteert Onze Natuur je op verrassende verhalen uit de Belgische wildernis via artikels, video's, livecams en vlogs. Nu brengt het groeiende 360° merk van Hotel Hungaria ook een eerste boek uit in samenwerking met Lannoo.

In 'Een jaar op stap door het wilde België' deelt cameraman Pim, bekend van zijn vlogs in Iedereen Beroemd, zijn leukste herinneringen en dagboekverhalen: over hoe hij 1, 2, 3 piano speelt met bronstige herten, over hoe hij erin slaagt de gracieuze wilde kat te filmen en over hoe hij, na dagen knutselen met een aquarium, een bevallende watervlo in beeld kan brengen. Met dit eerste boek uit een reeks van zes wil Onze Natuur de wilde en wondere wereld van de fauna en flora in eigen land naar alle Vlaamse huiskamers en salontafels brengen.

'Een jaar op stap door het wilde België' is nu al beschikbaar via pre-order op www.onzenatuur.be en vanaf 27 oktober 2020 te koop bij Standaard Boekhandel, Lannoo en Bol.com.

Achter de schermen van een Belgische natuurdocumentaire

'Een jaar op stap door het wilde België' geeft de lezer een unieke blik achter de schermen en in het hoofd van een cameraman die meewerkt aan één van de meest prestigieuze natuurdocumentaires over de wilde natuur in België. Dit luxueuze koffietafelboek brengt de Belgische natuur dichterbij op een interactieve manier. Aan de hand van de QR-codes in het boek komen Pims dagboekverhalen helemaal tot leven!

Meer over Onze Natuur

Het merk Onze Natuur werd ruim anderhalf jaar geleden gelanceerd door Media- en Marketinghuis Hotel Hungaria en groeit weelderig. Online halen we maandelijks meer dan 75.000 bezoekers, de social community blijft toenemen en dankzij een vaste groep ambassadeurs posten we naast de dagelijkse eigen en branded content ook regelmatig user generated content. Zowel Canvas, Ketnet als ook RTL zullen in 2022 de documentaire uitzenden.


 

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent