Skip to Content
Hotel Hungaria en SKM openen Club VIP

Hotel Hungaria en SKM openen Club VIP

PERSBERICHT - 17 november 2021

Vraag het aan elke klant: shoppen bij SKM staat gelijk aan eindeloos veel keuze, knappe kwaliteit, extra services en vooral … 10% klantenkorting op je volgende aankoop. Zo spaar je al winkelend een mooi shopbudget bijeen. Om de ruim 80.000 klanten dat kortingsprogramma te laten herontdekken, bracht Hotel Hungaria hen allemaal samen in de grootste kortingclub van het land: Club VIP by SKM.

Media- en Marketinghuis Hotel Hungaria doopte het kortingsprogramma van SKM om tot Club VIP by SKM: dé plek waar klanten hun shopsaldo kunnen bekijken en besteden. Om Club VIP te lanceren, creëerde Hotel Hungaria een logo, key visual, campagnevideo en online content. Club VIP was waar de SKM-community ook was: van printadvertenties in De Zondag en NINA Magazine tot een social campagne, nieuwsbrieven, online banners, SEA, display en YouTube-advertenties én een reportage op ATV.

De lancering van Club VIP was het perfecte moment om bijna 13.000 klanten met een openstaand shopbudget de unieke SKM-beleving te laten herontdekken. Elk van hen ontving een gepersonaliseerde direct mailing in de brievenbus met hun resterende shopsaldo. Die persoonlijke aanpak werkte, want een bovengemiddeld aantal klanten bracht kort daarna een bezoek aan SKM of de SKM-webshop (www.skm.be) om één of meerdere aankopen te doen.

“Met een redemptie van meer dan 4% en een omzetstijging van +20% is deze actie een groot succes! Voor herhaling vatbaar!” - Dominique Somers, zaakvoerster SKM

Story image
Story image
Story image

CREDITS

Klant: SKM – Dominique Somers & Steven De Hertogh 

Bureau: Hotel Hungaria

Designers: An Gielens, Sam Vermeylen

Creatief Directeur: Bout Holtof

Marketing- en mediastrateeg: Floris Lefever

Digitale campagne: Floris Lefever, Simon Acquet 

Strategisch Directeur: Joris Joosten

Account team: Marjon Lepage, Lore Peersman

 

Producer: Veerle Van Melkebeke

Script: Charlotte Coeman 

Regie: Guido Verelst

Camera: Christophe Vanhoutte

Klank: Steven Raes

Fotograaf: Kurt Liefsoons

Make up: Emilie De Roo 

Montage: Doc Negro

 

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent