Skip to Content
Hotel Hungaria en Toyota Europe kijken Beyond Zero

Hotel Hungaria en Toyota Europe kijken Beyond Zero

Met Beyond Zero spreekt Toyota zijn ambities uit om verder te gaan dan zero emission. Nul uitstoot is immers nog maar het begin voor de Japanse autoconstructeur. Om die veelbelovende doelstelling waar te maken, kan Toyota rekenen op visionaire medewerkers én op Hotel Hungaria. Het Media- en Marketinghuis vertaalde Toyota’s vooruitstrevende visie in een vierdelige documentairereeks.

In de nieuwste serie interviewde Hotel Hungaria mensen die ‘beyond’ gaan in hun job bij Toyota. Dromers die dankbaar gebruik maken van de waterstoftechnologie van Toyota, bevlogen interieurvormgevers, autodesigners, botenbouwers en mobiliteitsfuturisten. Hun verhalen vormen samen het nulpunt van de Beyond Zero documentary series.

“Voor veel mensen blijft Toyota’s mooie missie ‘Let’s go Beyond Zero’ louter marketingtaal. Wij sprokkelden alvast vier verhalen van bezielde medewerkers die elke dag beyond gaan om van onze planeet een betere, schonere plek te maken. The proof is in the watching” vertelt Bout Holtof, Creatief Directeur bij Hotel Hungaria.

De videoreeks met afgeleiden is te zien op de platformen en socialmediakanalen van Toyota in tal van Europese landen and beyond. Zo slagen de autoconstructeur en Hotel Hungaria erin om een internationaal publiek op een entertainende en inspirerende manier in contact te brengen met het idee achter Beyond Zero.

Na een eerste succesvolle samenwerking voor Driven, een tiendelige brand-led storytelling serie, gingen we opnieuw in zee met Hotel Hungaria om Toyota’s Beyond Zero brand platform verder uit te bouwen met verhalen die diepte geven. Brand storytelling van Netflix-kwaliteit, krachtig en overtuigend, zowel visueel als inhoudelijk.” - Christophe Hardy, Brand Communications Manager Toyota Europe

Credits

Klant: Toyota Europe
​Bureau: Hotel Hungaria
​Creatief Directeur: Bout Holtof
​Strategie: Joris Joosten
​Account team: Lore Peersman
​Producer: Ines Peeters, Lieke Lens
​Production assistant: Astrid Claes, Eveline Vaes
​Director: Wim Bonte
​DOP: Kamiel Doens, Tommy Vuylsteke
​Steadicam: Charly Vandedrinck
​1 AC: Vincent-Aaron Segers, Olivier Struyven
​Klank: Neal Willaert, Claudio Mendonck
​Montage: Robin De Praetere, Joris Willems
​Motion: Birger Platteeuw
​Audio Post: Thomas Vertongen
​Grading: Rare Medium tv, Birger Platteeuw

 

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent