Skip to Content
Hotel Hungaria en VTM GO slaan de nagel op de kop met Hammertime

Hotel Hungaria en VTM GO slaan de nagel op de kop met Hammertime

DPG Media en Hotel Hungaria lanceren Hammertime op VTM GO. In deze nieuwe Shorties-reeks zetten Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera elke maandag een nieuw DIY bouwwerk op poten. Van een geïmproviseerde tractorjacuzzi mét bubbels tot een levensgroot dartsbord, de twee hosts gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Met gevoel voor humor en een sterke competitiegeest drijven ze elkaar tot het uiterste om hun stoutste (kinder)dromen waar te maken.

Zet twee creatieve lefgozers met een goeie babbel en handige harry-skills bij elkaar voor de camera en je krijgt: Hammertime. In het nieuwe Shorties-format van Hotel Hungaria voor VTM GO dagen Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera elkaar elke week uit om een uit de kluiten gewassen bouwwerk in elkaar te timmeren. Op het einde van de 12 tot 15 minuten durende aflevering onderwerpen ze hun creatie aan een grondige test. Houdt hun bouwwerk stand? En belangrijker: heeft het de fun factor waar de twee vrienden naar op zoek zijn?

Wie zijn de bouwers?

Wout Van Poucke en Rob Van Der Auwera zijn twee goedlachse vrienden met een hoge gun én fun factor die de kunst van het buitenspelen volledig meester zijn. Voor dit duo is geen enkele opdracht te groot. Ze hebben meer lef dan excuses én een flinke dosis creativiteit. Samen zorgen ze voor een explosieve cocktail aan DIY mogelijkheden. Wout en Rob maakten deel uit van de nieuwe Helden op Ketnet. 

 Wat bouwen ze?

Alles wat plezier brengt. Wout en Rob bouwen met eenvoudig huis-, tuin- en keukenmateriaal indrukwekkende bouwwerken die goed zijn voor uren buitenspeelplezier. Ze maken een XL waterglijbaan, een hottub in een tractorband, een pizzaoven uit een oud bad, een go cart met lazy chair, een speedboot van een oude kast, een vlot met hangmat en trampoline, en zo veel meer. Al die bouwwerken hebben één ding gemeen: er is altijd een hoek af, net zoals de twee vrienden. 

Hammertime, elke maandag een nieuwe aflevering bij VTM GO Shorties.

Credits

Eindredactie/regie: Peter Peeters
​Producer: Margo Hemeleers en Lieke Lens
​Productie-assistentie: Alexandra Haven, Pieter-Jan Van der Plaetse en Wout De Smedt
​Hosts: Wout Van Poucke en Rob Van der Auwera
​Camera: Lander Dauwe
​Montage: Lander Dauwe en Bram Dutry
​Bouwexpert: Davey Van Rode

 

 

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent