Skip to Content
Hotel Hungaria gaat op weekend met de #Boerentrots camper

Hotel Hungaria gaat op weekend met de #Boerentrots camper

Begin dit jaar lanceerde Hotel Hungaria #Boerentrots met de steun van Boerenbond. Die beweging moet Vlaanderen trots maken op onze lokale boeren. Nu volgt er een nieuwe actie die aanspoort om het #Boerentrots manifest online te ondertekenen.

#Boerentrots is een beweging, op gang gebracht door Boerenbond en Groene Kring om alle eters, smullers, verbruikers en kopers bewust te maken van de (h)eerlijke boerenstiel. Bij de lancering zetten 11 topchefs als eerste hun handtekening onder het manifest waarmee ze aantonen graag te koken met lokale producten. Om die lokale producten en de #Boerentrots dichter bij de mensen te brengen, halen de boeren nu hun unieke camper van stal. Een retro camper die je kan winnen om er een weekend op een boerderij mee te beleven. Deelnemen kan door het manifest te ondertekenen op de #Boerentrots website.

Om de wedstrijd te promoten werkt Hotel Hungaria samen met Roularta en wordt de boodschap in redactionele artikels gegoten die in hun magazines verschijnen (Feeling, Weekend Knack, Libelle en Flair). De campagne wordt daarnaast ondersteund via social media en bannering, radio en een promotour waarbij de camper een week langs de grootste Vlaamse steden trok om de wedstrijd aan te kondigen.

 

Binnenkort worden drie winnende handtekeningen gekozen. Ze winnen volgend voorjaar elk een camperweekend op een boerderij. Van hun belevenissen wordt nieuwe content gemaakt om zo het boerenleven nog meer in de kijker te zetten. Hotel Hungaria is als media- en marketinghuis de juiste partij om vanuit hun expertise met native content een dergelijke activatiecampagne op touw te zetten.

De komende maanden staan er heel wat uiteenlopende acties gepland om #Boerentrots verder op de kaart te zetten. Meer info daarover volgt later.


 

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent