Skip to Content
Hotel Hungaria gaat op weekend met de #Boerentrots camper

Hotel Hungaria gaat op weekend met de #Boerentrots camper

Begin dit jaar lanceerde Hotel Hungaria #Boerentrots met de steun van Boerenbond. Die beweging moet Vlaanderen trots maken op onze lokale boeren. Nu volgt er een nieuwe actie die aanspoort om het #Boerentrots manifest online te ondertekenen.

#Boerentrots is een beweging, op gang gebracht door Boerenbond en Groene Kring om alle eters, smullers, verbruikers en kopers bewust te maken van de (h)eerlijke boerenstiel. Bij de lancering zetten 11 topchefs als eerste hun handtekening onder het manifest waarmee ze aantonen graag te koken met lokale producten. Om die lokale producten en de #Boerentrots dichter bij de mensen te brengen, halen de boeren nu hun unieke camper van stal. Een retro camper die je kan winnen om er een weekend op een boerderij mee te beleven. Deelnemen kan door het manifest te ondertekenen op de #Boerentrots website.

Om de wedstrijd te promoten werkt Hotel Hungaria samen met Roularta en wordt de boodschap in redactionele artikels gegoten die in hun magazines verschijnen (Feeling, Weekend Knack, Libelle en Flair). De campagne wordt daarnaast ondersteund via social media en bannering, radio en een promotour waarbij de camper een week langs de grootste Vlaamse steden trok om de wedstrijd aan te kondigen.

 

Binnenkort worden drie winnende handtekeningen gekozen. Ze winnen volgend voorjaar elk een camperweekend op een boerderij. Van hun belevenissen wordt nieuwe content gemaakt om zo het boerenleven nog meer in de kijker te zetten. Hotel Hungaria is als media- en marketinghuis de juiste partij om vanuit hun expertise met native content een dergelijke activatiecampagne op touw te zetten.

De komende maanden staan er heel wat uiteenlopende acties gepland om #Boerentrots verder op de kaart te zetten. Meer info daarover volgt later.


 

Over Hotel Hungaria

Media- en Marketinghuis

Wanneer je als merk wil connecteren met je publiek, moet je menselijkheid toevoegen. Dat is wat Hotel Hungaria doet: mensen emotionele verbindingen laten maken met merken door storytelling. Via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts en zelfs gaming. Maar we zorgen ook voor storytelling via VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Want storytelling is nu eenmaal veel meer dan een verhaal vertellen. Het is de combinatie van sterke content, strategie en een mix van de juiste kanalen die mensen in de armen van een merk laat vallen.

Hotel Hungaria gelooft in de kracht van duurzame storytelling, onderbouwd door strategie, technologie en design en uitgewerkt in onafhankelijke ecosystemen op maat. Dit resulteert in een emotionele connectie met de relevante community, wat zich vertaalt in meetbare groei van het merk. 

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radio-zendapparatuur plaatste, werken vandaag zestig mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, creatie, productie, technologie en design. Het team bestaat o.a. uit strategen, digitale strategen, creatives, producers, designers, account managers, producers, videasten enz. 

Drie business units: Services, Ventures en Entertainment 

– Services richt zich naar bedrijven, met focus op de groei van hun business door het connecteren van de consument met hun merk. Het doel van de connectie is inspireren, informeren en commerciële groei. Dit doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, Boerenbond, Nationale Loterij, Umicore, SKM, AVEVE, Continental Foods, Museum M, Flanders DC en Test-Aankoop. 

– Ventures zijn de eigen 360°-merken die we in partnership met publishers of bedrijven omnichannel uitbouwen via platformen, tv-programma’s, e-commerce, events, brand extensions. Zo is Beestig niet alleen een online platform over huisdieren maar ook een tv-programma op VTM met een reeks eigen boeken over katten en honden. Op het webplatform Onze Natuur volgen we dagelijks de wilde natuur in België om een film, documentairereeks voor Canvas, events en unieke online (video)content te maken. Hoodie is een grote fictiereeks voor kinderen die sinds maart 2020 te zien is op Ketnet (52 afleveringen in seizoen 1). Ook Dagelijkse kost, Helden, Olly Wannabe en Iedereen Yoga vallen hieronder.

– Entertainment levert audiovisuele content op maat van de publishers VRT, DPG Media, SBS, RTBF, ROULARTA, SANOMA etc. Voorbeelden zijn de YouTube-reeks 'Flowjob' (Studio Brussel), de internationaal bekroonde tv-documentairereeks ‘Goed Volk’ (VRT één), de podcast ‘De Tijd Vooruit’ (De Tijd), de tv-lifestylereeks ‘Een Frisse Start met VT-Wonen’ (Sanoma/DPG Media) en de TV-kinderreeks ‘Rocky & Lily’ (RTBF). 

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent