Skip to Content
Hotel Hungaria heeft goud in handen

Hotel Hungaria heeft goud in handen

De Umicore online webshop voor goud

Enige tijd voor de goudprijs de hoogte in schoot, lanceerde batterijgigant Umicore een online verkoopplatform voor goud. Umicore is een stabiele internationale groep en tegelijkertijd een op en top Belgisch bedrijf met vier vestigingen in België. Deze wereldspeler koos voor de digitale activatiestrategie van Hotel Hungaria.

Van fabrikant rechtstreeks naar de consument

Via recyclage worden kostbare metalen uit onder meer laptops en gsm’s herwerkt. Umicore zit dus aan bron van heel wat (edel)metalen. De stap naar een webshop lag voor de hand. Sinds de lancering van de nieuwe activatiestrategie in mei, stijgt de verkoop op het webplatform exponentieel.

Gouden werkgever

Umicore is sinds meerdere jaren een trouwe klant van Hotel Hungaria. Om het juiste talent aan te trekken en te behouden, zet Umicore onder andere in op employer branding. Een hot topic, waar ondanks alle buzz, weinig bedrijven echt energie in steken. Met als statement Powered by Umicore bedacht Hotel Hungaria een sterk getargete campagne en content strategie die vertrekt vanuit het hart van het bedrijf: de medewerkers zelf. 

Powered by Umicore zet via social media al 3 jaar de spotlights op verschillende inspirerende ingenieursstudenten en hun race naar een betere planeet. De employer branding movies – geshoot binnen de verschillende afdelingen van Umicore over heel de wereld – hebben als doel om op een frisse gedreven manier nieuwe werkkrachten aan te trekken. Want er is nu eenmaal geen weg naar duurzame energie zonder de tonnen energie van toegewijde werknemers.

Contacteer ons
Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent