Skip to Content
Hotel Hungaria kweekt gezonde gewoontes op school met Snack & Chill

Hotel Hungaria kweekt gezonde gewoontes op school met Snack & Chill

Voorverpakte chocoladewafels tijdens de pauze, zo 2021! Hoog tijd voor een gezellige Snack & Chill-bar met tropisch fruitwater en gepimpte groentehapjes. Hotel Hungaria trapt de tweede Snack & Chill-campagne van het Vlaams Instituut Gezond Leven op gang met sappige slogans, juicy videotestimonials en een gezonde dosis influencercontent.

Na een eerste succeseditie lanceren het Vlaams Instituut Gezond Leven, VLAM en partners samen met Hotel Hungaria een nieuwe campagne voor Snack & Chill. Met het project bieden ze scholen in het (buiten)gewoon onderwijs gezonde en betaalbare snacks aan. Hoe? Met een leuke schoolbar, een flinke portie leerlingenparticipatie en een gezond en seizoensgebonden aanbod groenten en fruit. En dat laatste met focus op producten van bij ons.

Hoe overtuig je een school om mee op de groente- en fruitkar te springen? Hotel Hungaria kiest voor een digitale aanpak met gerichte advertentiecampagnes en sappige slogans zoals ‘Slimme leerlingen verdienen brain food’. Zo (ver)leidt Snack & Chill leerlingen en leerkrachten richting de inschrijvingspagina. In de bijhorende testimonial video’s en afgeleiden vertellen leerkrachten en leerlingen die meededen aan de vorige editie hoe Snack & Chill een vaste waarde op school is geworden.

Influencers snacken mee

Heerlijke viben op de speelplaats met een gezonde snack, dat zijn pas #GOALS. Of hoe zeggen tieners dat tegenwoordig? Om zoveel mogelijk leerlingen uit het secundair onderwijs aan te spreken in hun eigen taal schakelde Hotel Hungaria de hulp in van internetfenomenen Gerben Tuerlinckx en Lilqra (Meddy Akimana). Als Snack & Chill-ambassadeurs ondersteunen ze de campagne met eigen content en zullen ze elk ook een van de deelnemende scholen verrassen met een bezoek.

Over Snack & Chill

Het Snack & Chill-project biedt scholen in het (buiten)gewoon secundair onderwijs de mogelijkheid om lekkere, gezonde en betaalbare snacks voor al hun leerlingen en leerkrachten te voorzien. Hoe? Met een leuke bar, een flinke portie leerlingenparticipatie en natuurlijk een kerngezond en seizoensgebonden aanbod groenten en fruit. Meer info op www.snackenchill.be.

 

 

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent