Skip to Content
Hotel Hungaria laat Be Gold-atleten schitteren op Sporza

Hotel Hungaria laat Be Gold-atleten schitteren op Sporza

De weg naar Los Angeles 2028 of Brisbane 2032 is nog lang, maar dat houdt onze nieuwe generatie olympiërs niet tegen om nu al te schitteren. Hotel Hungaria bracht 10 jonge atleten in beeld en maakte er een reeks inspirerende videoportretten van die te zien zijn op de kanalen van Sporza en Be Gold. Met de reeks wil Be Gold andere jongeren aanmoedigen om hun (sportieve) dromen na te jagen.

Hotel Hungaria kreeg de vraag van Be Gold om 10 beloftevolle atleten die goed op weg zijn naar hun allereerste Olympische Spelen op een unieke manier in beeld te brengen. Al op jonge leeftijd tonen deze topatleten vastberadenheid en doorzettingsvermogen om hun sportieve droom te bereiken. Wat moeten ze doen en laten om er te geraken? En hoe ziet hun drukbezette leven eruit naast het sportterrein?

Een portret van elk sporttalent
Samen met Be Gold en Sporza stelde Hotel Hungaria een divers groepje atleten samen die elk uitblinken in hun discipline. Diversiteit en originaliteit stonden centraal in deze selectie. Van atletiek en baanwielrennen tot rugby en zwemmen, maar ook meer recente olympische sporten zoals skaten met de piepjonge Noah De Jaeger komen aan bod. Daarnaast werden Nastja Claessens (basketbal), Roos Vanotterdijk (zwemmen), Jente Hauttekeete (meerkamp), Anna Koulberg (volleybal), Jules Vangeel (kayak), Pauline Gernaey (rugby BelSevens), Merel Maes (hoogspringen), Nelson Onana (veldhockey) en Marith Vanhove (baanwielrennen) in beeld gebracht.

Be Gold x Sporza
Jonge atleten met straffe prestaties, dat verdient een straffe creatie én een straffe strategie. Hotel Hungaria en Be Gold zetten de sportbeloften letterlijk en figuurlijk op het hoogste schavotje in sportmedialand door een partnerschap aan te gaan met Sporza, een van de grootste sportplatformen in Vlaanderen. Zo kregen 6 van de 10 videoportretten de nodige televisie-aandacht in Sportweekend (Eén) op zondagavond. Daarnaast werden alle video’s ook geïntegreerd op sporza.be. Daarbovenop leverde Hotel Hungaria een reeks video-afgeleiden op maat van verschillende sociale media af zodat de video’s ook daar veelvuldig gedeeld konden worden.

Bekijk de video’s op de kanalen van Be Gold en Sporza.

Credits

Klant: Be Gold
​​Bureau: Hotel Hungaria
​​Creatie: Sophie Berben, Flora Mesmans
​Regisseur: Flora Mesmans
​​Executive producer: Ines Peeters
​​Productie-assistent: Pieter-Jan Vander Plaetse
​Camera: Robbe Konings, Jan Bartholomeeusen, Sven Ten Broek
​Klank: Klaus Overmeire, Benjamin Theuns, Damien Timmerman
​​Editor: David Struik, Doc Negro
​​Audiopost: 4audio

 

 

 

 

 

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent