Skip to Content
Hotel Hungaria pakt verder uit met Rocky & Lily

Hotel Hungaria pakt verder uit met Rocky & Lily

'C'est dans la boîte', elke avond om 18u40 op RTBF

In de kerstvakantie konden kinderen uit Franstalig België al lachen, gieren en meebrullen met de grappen en fratsen van hun nieuwe komische helden: Rocky & Lily. Vanaf 2 maart is dit vrolijke duo helemaal terug met hun eigen daily show 'C'est dans la boîte'.

'C'est dans la boîte' is een aaneenschakeling van korte, komische stukjes waarin dit grappige duo tijdens de avondprogrammering op RTBF aan de lopende band pakketjes uitpakt. Zo komen Rocky & Lily telkens terecht in een fantasierijke wereld vol avontuur en humor.

Rocky & wie?

Lily, het hoofdpersonage, is een creatieve en energieke jongedame die aan de slag is bij de openbare omroep. Wanneer ze Rocky - een kleine sprekende teddybeer - tegenkomt in de gangen van het RTBF-gebouw start hun avontuur. Rocky & Lily zijn niet alleen op televisie maar ook online sterk aanwezig. Volg deze onafscheidelijke vrienden en hun komische avonturen die niet alleen kinderen aan het lachen brengen maar ook ouders doen grinniken. Deze zomer zal dit vrolijke duo trouwens ook een muzikale tournee doen langs de belangrijkste zomerfestivals.

Ontdek meer op https://www.rtbf.be/ouftivi/heros/detail_rocky-lily?id=1336

 

 

 

 

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent