Skip to Content
Hotel Hungaria serveert RBFA en Carrefour duivels lekkere videocontent

Hotel Hungaria serveert RBFA en Carrefour duivels lekkere videocontent

Wat bakken de Rode Duivels en Red Flames ervan in de keuken? De RBFA en diens trouwe partner Carrefour legden onze nationale voetbalheld(inn)en het vuur aan de schenen in een spannende Cook Off, geserveerd en geproduceerd door Hotel Hungaria.

15 minuten kokkerellen met de verse producten van Carrefour in de professioneel uitgerust keuken van de Belgische Voetbalbond. Dat zijn de ingrediënten van Cook Off: 10 duo’s van Rode Duivels en Red Flames dagen elkaar uit in een culinaire krachtmeting om duimen en vingers bij af te likken.

Cook Off
Tactiek? Man op man. Opstelling? Onder andere Justine Vanhaevermaet vs. Kassandra Missipo en Tessa Wullaert vs. Diede Lemey spelen de duels voor de Red Flames. Bij de Duivels nemen o.a. Matz Sels & Yannick Carrasco en Hans Vanaken & Charles De Ketelaere het tegen elkaar op. Hun doel? Het lekkerste gerecht voorschotelen aan Bartel en Wouter, de vaste chef-koks van de nationale voetbalteams. Zij proeven en beoordelen de kookprestaties van elke speler en duiden de winnaar aan. Die ontvangt uit handen van Serine Ayari - scheidsrechter en stadionomroeper van dienst - de felbegeerde gouden lepel. 

10 kookduels op leven en brood
In totaal koken 10 duo’s tegen elkaar. De video’s van Cook Off komen één voor één online op de kanalen van Carrefour en de RBFA.

  • Eden Hazard & Jason Denayer
  • Julie Biesmans & Charlotte Tison
  • Laura Deloose & Tine De Caigny
  • Janice Cayman & Nicky Evrard
  • Thomas Meunier & Timothy Castagne
  • Matz Sels & Yannick Carrasco
  • Axel Witsel & Arthur Theate
  • Justine Vanhaevermaet & Kassandra Missipo
  • Tessa Wullaert & Diede Lemey

 

Credits
Client: RBFA
​Agency: Hotel Hungaria
​Host: Serine Ayari
​Creative Director: Charlotte Coeman
​Executive producer: Ines Peeters
​Producer: Julie Desendere
​Production Assistant: Pieter-Jan Vander Plaetse
​Director: Peter Peeters
​Camera crew: Robbe & Cas Konings
​Sound: Neal Willaert & Pieter Van Steenkiste
​Photography: Annelies De Weerdt
​Editors: Bram Dutry, Erik Hamblok & Doc Negro

 

 

 

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent