Skip to Content
Hotel Hungaria trapt Lotto Fanatico op gang voor de Nationale Loterij

Hotel Hungaria trapt Lotto Fanatico op gang voor de Nationale Loterij

Hotel Hungaria en de Nationale Loterij bundelen opnieuw hun krachten in de zoektocht naar de allerstrafste supporters van Club Brugge, Royal Charleroi Sporting Club en R.S.C. Anderlecht. Wie mag zich dit jaar kronen tot dé Fanatico van paars-wit, zwart-wit en blauw-zwart?

De spannendste supporterswedstrijd uit voetballand is terug. Gekoppeld aan twee van haar sterkste merken, Lotto en EuroMillions, gaat de Nationale Loterij voor het derde jaar op rij op zoek naar de allerbeste voetbalsupporters van eersteklasseclubs Anderlecht, Club Brugge en Charleroi. In hun zoektocht krijgen de drie voetbalclubs hulp van een ambassadeur. Dit jaar leiden David Steegen (RSCA), Rik Verheyen (Club Brugge) en SUM (RCSC) de wedstrijd in goede banen.

 

Wat volgt zijn drie speelrondes met opdrachten. Daarin nemen 11 kandidaten het tegen elkaar op om te bewijzen dat ze de club van hun hart op handen dragen. Welke supporter speelt de rest naar huis? Die mag zich voor één jaar RSCA Fanatico, RCSC Fanatico of Beir van Brugge noemen. De winnaars scoren nog meer dan een eretitel. De prijzenpot is gevuld met een meet & greet of zelfs een ploegstage met de spelers. Iedereen met een bonkend hart voor voetbal kan zich hier inschrijven: www.rscafanatico.be, www.rcscfanatico.be en www.beirvanbrugge.be.

Gebundelde spierkracht

Lotto Fanatico is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de Nationale Loterij, Hotel Hungaria en De chinezen. De twee bevriende productiehuizen uit het Leuvense doen voor dit project een één-tweetje en bundelen zo hun expertises. Voor Hotel Hungaria is dit trouwens niet de eerste productie voor de Nationale Loterij. Beide partners legden samen al een mooie weg af met o.a. een reeks reportages voor Lotto die wekelijks te zien zijn op VRT en RTBF.

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent