Skip to Content
Hotel Hungaria vertelt het verhaal van Foodmaker op televisie.

Hotel Hungaria vertelt het verhaal van Foodmaker op televisie.

Veltem – 4 november 2022: Voor ‘t eerst zijn de biovelden en de lekker gezonde gerechten van Foodmaker te zien in drie overheerlijke televisiespots waarvan het water je in de mond loopt. Afkruiden deed Hotel Hungaria met de typische Jeroom touch.

Foodmaker, aka The Good Food Fighters, voert elke dag strijd om gezond eten makkelijker én lekkerder te maken dan ongezond eten. Verse gember, zoete aardappelen… heel wat ingrediënten van de warme en koude gerechten worden lokaal geteeld op hun eigen biovelden. Vervolgens worden ze kraakvers bereid in de keuken van Foodmaker in Westerlo. En dat zonder smaakversterkers.

Het verhaal van al dat overheerlijke en plantaardige lekkers van hier vertelt Hotel Hungaria in samenwerking met Studio Wauters en Jeroom in drie televisiespots. In één trek worden de nieuwe app, de alsmaar groeiende restaurantketen en de samenwerking met Delhaize in de kijker gezet. Zo is Foodmaker alweer een klein stapje dichter bij hun missie: gezonde voeding voor iedereen toegankelijk maken.

Online krijgen de spots een (ezels)staartje.
De drie 30-seconden spots krijgen digitaal en op de televisieschermen in de Foodmaker-restaurants een extended version van 90 seconden. Verwacht je aan iets met ezels melken, ezel-rijden en een hele stapel kartonnen dozen. Zeker kijken dus. En vooral proeven.

Begin april hebben we samen met Hotel Hungaria bekeken hoe we de klantbeleving in onze restaurants en online nog konden versterken. Zij hielpen ons met de opening van een nieuw restaurant, onze huisstijl en het marketingplan voor onze mobile app. We kennen Hotel Hungaria allemaal van hun videoproducties, dus waren zij ook de aangewezen partij om onze eerste tv-spot mee te produceren. We hebben heel wat nieuwigheden om aan te kondigen en zijn blij om dit met een creatief concept op tv te kunnen doen”, zegt Lieven Vanlommel, CEO bij Foodmaker.

Foodmaker TVC Delhaize

Foodmaker online Delhaize

Foodmaker TVC restaurants

Foodmaker online restaurants

Foodmaker TVC app

Foodmaker online app

 

CREDIT LIST

Klant: Foodmaker
​Bureau: Hotel Hungaria
​Creatief Directeur: Bout Holtof, Jeroom Snelders
​Creatie: Eva De Jonckheere
​Account team: Flup Coppens, Laura Dabekaussen
​Executive producer: Ines Peeters
​Producer: Astrid Claes, Lena Pletinck
​Film Studio: Studio Wauters
​Regisseur: Christophe Baggerman
​DOP: Brent Van den Abbeele
​Klankman: Ben Joos
​MUA: Belinda De Ryck
​Grading: Dries Noteboom
​Motion design: Sam Vermeylen
​Editor: Bram Dutry
​Audio: Erik Verheyden

 

 

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent