Skip to Content
Hotel Hungaria was here: storymakers blijven plakken bij Foodmaker

Hotel Hungaria was here: storymakers blijven plakken bij Foodmaker

Na een langeafstandsrelatie van twee jaar – dank u, corona - wakkert Hotel Hungaria het vuur weer aan bij zijn klanten met een nieuwe service. Onder de noemer ‘Hotel Hungaria was here’ gaat een team van (digital) strategen en creatives kamperen, waar het kan ook echt logeren, om te creëren bij en mét de klant. Eerste stop? Westerlo, de bakermat van Foodmaker.

De pandemie en digitalisering op de werkvloer stellen bedrijven voor nieuwe uitdagingen en problemen. Na twee jaar van briefings via mail en videocalls willen de storymakers van Hotel Hungaria hun klanten opnieuw diep in de ogen kijken. Met ‘Hotel Hungaria was here’ kiest het Media- en Marketinghuis bewust voor een meerdaags verblijf bij de klant om op enkele dagen tijd verschillende vraagstukken te tackelen die om een creatief en fris antwoord vragen.

“We maken opnieuw écht tijd voor onze klanten. Door wat langer te blijven plakken bij de klant willen we antwoorden en ideeën bedenken die nog jaren blijven hangen bij de consument.” ­– Bout Holtof, creatief directeur Hotel Hungaria.

Team Hotel Hungaria op de bio-velden van Foodmaker
Team Hotel Hungaria op de bio-velden van Foodmaker

 

Storymakers x Foodmaker

Voor de eerste editie trekken strategen, creatieven, designers en copywriters hun botten aan om in de modderige biovelden van Foodmaker te gaan staan. Vier dagen lang laten ze zich onderdompelen in de healthy food wereld van de Belgische restaurantketen.

'H Was Here'-sticker die blijft plakken bij de klant
'H Was Here'-sticker die blijft plakken bij de klant

Hotel Hungaria was here bij jou?

Laat van je horen op www.hotelhungaria.be

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent