Skip to Content
Hotel Hungaria zet schouders onder de podcast van De Tijd

Hotel Hungaria zet schouders onder de podcast van De Tijd

In een unieke podcast-reeks delen innovatieve bedrijfsleiders, denkers en onderzoekers hun ervaring en inzichten. Met 'De Tijd Vooruit' biedt de krant een antwoord op de toenemende vraag naar uitgebreidere, langere content.

De reeks bestaat uit 8 afleveringen van telkens ​ ongeveer 30 minuten. Voormalig Radio1-journalist en huidige Chef Politiek en Economie, Bert Reymen, staat in voor de presentatie en interviews. Inzicht bieden in een snel draaiende wereld en daarbij voeling houden met de voorlopers, dat is het credo van De Tijd. Van unicorn tot gevestigde waarde, 'De Tijd Vooruit' brengt het portret van 8 bedrijfsleiders en onderzoekers uit de meest uiteenlopende sectoren. Zo is er de jonge, vrouwelijke onderneemster Katrien Herdeweyn die met haar bedrijf Elegnano schoenenmode en nanotechnologie samenbrengt. Andere namen zijn Johan Thijs (KBC), Felix Van de Maele (Collibra) en Angelique Van Ombergen (European Space Agency).

Met deze podcast wil De Tijd een breder doelpubliek bereiken en zijn bestaande abonnées variatie bieden. De wekelijkse afleveringen zijn daarom gratis toegankelijk voor iedereen. Acht drukbezette en gegeerde ondernemers aan tafel krijgen blijkt geen sinecure. Hotel Hungaria verleent net daarom een mobiele opnamestudio. De Tijd trekt zelf met die mobiele studio op pad om de interviews af te nemen. Hotel Hungaria staat garant voor de montage en postproductie.

"Audio is een nieuwe wereld voor ons en Hotel Hungaria hielp ons om de eerste stappen in de wereld van de podcasts te zetten. Dankzij het 'plug & play' principe van de mobiele studio verliepen de opnames vlot en stond het de intimiteit van het interview nooit in de weg." aldus Andries Fluit, ​ journalist en projectverantwoordelijke bij De Tijd.

Podcast De Tijd Vooruit
Podcast De Tijd Vooruit

 

'De Tijd Vooruit' start op dinsdag 5 november en is vanaf dan wekelijks te beluisteren via De Tijd, Apple Podcasts, Spotify en Podcast Addict.


De mobiele podcast studio van Hotel Hungaria staat ter beschikking van andere bedrijven. Naar gelang de wensen van het bedrijf zorgen we voor de opname, montage en postproductie. Deze efficiënte werkwijze biedt een grote flexibiliteit.

 

 

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent