Skip to Content
Instagram-fenomeen host seksreeks voor Hotel Hungaria en StuBru

Instagram-fenomeen host seksreeks voor Hotel Hungaria en StuBru

In een vijfdelige reeks duikt Hotel Hungaria in bed met Instagram-bekendheid Flo Windey en vijf bekende Vlamingen. De openhartige gesprekken geven een relativerende kijk op het seksleven van jonge volwassenen.

Met Flowjob wil Studio Brussel seks bespreekbaar maken. Dit eerste seizoen van de webreeks plaatste bekende en minder bekende Vlamingen voor de lens waaronder Jitske Van de Veire, dochter van de gelijknamige MNM-presentator en YouTuber Bockie De Repper. Alles vertrekt vanuit de interesse en nieuwsgierigheid van Flo. Ze brengt meningen, ervaringen en anekdotes van andere jongeren samen.

De eerste aflevering met Julie Van den Steen haalde maar liefst 250.000 kijkers. De vier volgende afleveringen scoorden tussen de 70.000 en 100.000 kijkers. Met een kijkersloyaliteit van gemiddeld meer dan 55% kon de online reeks rekenen op heel wat terugkerende bezoekers. Meer dan 70% onder hen is jonger dan 35 jaar. Vooral mannen smaakten de open, eerlijke gesprekken.

Naast de videoreeks besteedde Studio Brussel ook op zijn andere kanalen aandacht ​ aan de onderwerpen uit 'Flowjob'. Er was uiteraard wekelijkse zendtijd op de radio en daarnaast een online artikelenreeks die de besproken onderwerpen diepgravender toelichtte. Studio Brussel werkte hiervoor samen met WAT WAT, een organisatie die jongeren van 11 tot 24 jaar in hun identiteitsontwikkeling ondersteunt.

Flo Windey stond al een tijdje op de radar van het Leuvense media marketinghuis en met deze vraag van StuBru was de tijd rijp om Flo voor de camera te zetten. Hotel Hungaria toonde in het verleden al herhaaldelijk aan een neus te hebben voor nieuw talent, getuige daarvan Jeroen Meus en Helden Sieg De Doncker, Maureen Vanherberghen, Dempsey Hendrickx (De Buurtpolitie) , parkour-expert Nicolas Vanhole en Beestig-gezicht Joshua Dutré. ​

Flowjob is online te bekijken op VRT NU.


 

 

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent