Skip to Content
Livemuziek is Dagelijkse kost tijdens de Week van de Belgische muziek

Livemuziek is Dagelijkse kost tijdens de Week van de Belgische muziek

Tijdens de Week van de Belgische muziek, van maandag 8 tot en met zondag 14 februari, kiest Dagelijkse kost resoluut voor muziek van eigen bodem. Zowel op televisie als online zet Jeroen Meus de zwaar getroffen muzieksector letterlijk en figuurlijk in de spotlights. Vijf Belgische artiesten brengen livemuziek vanuit hun eigen huiskamer of studio.

Een week lang kookt Jeroen Meus op muziek van eigen bodem. Op televisie krijgen de kijkers elke dag een intiem huiskamerconcert van een Belgische topartiest terwijl Vlaanderens bekendste televisiechef in de potten roert.

Welke artiesten brengen de week van Dagelijkse kost op smaak met mooie muziek? Sioen, Frank Vander linden, Portland, Bazart en Dana Winner. Ze brengen elk een eigen nummer dat deels op televisie en integraal op de socialmediakanalen van Dagelijkse kost te zien zal zijn.

Wat schaft de pot in Belgische concerthuizen?

De hele muzieksector is zwaar getroffen, voor én achter de schermen. Dagelijkse kost nam ook polshoogte bij de Belgische concertzalen. Wat is de all-time klassieker uit de Brusselse keuken van de Ancienne Belgique? En welk gerecht op het menu van Trix in Antwerpen laat geen elke artiest passeren? Je ontdekt het allemaal op de Instagram- en Facebookpagina van Dagelijkse kost tijdens de Week van de Belgische muziek.

Over de Week van de Belgische muziek

De Week van de Belgische muziek is een initiatief van VI.BE en VRT. Tijdens deze week worden over heel België tal van muzikale initiatieven ondernomen die samen één grote liefdesverklaring aan Belgische muziek vormen! Ontdek alle acties op weekvandebelgischemuziek.be


Contact

Bart Verbeelen Founder & Business development manager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Hotel Hungaria

Media- en Marketinghuis

Wanneer je als merk wil connecteren met je publiek, moet je menselijkheid toevoegen. Dat is wat Hotel Hungaria doet: mensen emotionele verbindingen laten maken met merken door storytelling. Via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts en zelfs gaming. Maar we zorgen ook voor storytelling via VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Want storytelling is nu eenmaal veel meer dan een verhaal vertellen. Het is de combinatie van sterke content, strategie en een mix van de juiste kanalen die mensen in de armen van een merk laat vallen.

Hotel Hungaria gelooft in de kracht van duurzame storytelling, onderbouwd door strategie, technologie en design en uitgewerkt in onafhankelijke ecosystemen op maat. Dit resulteert in een emotionele connectie met de relevante community, wat zich vertaalt in meetbare groei van het merk. 

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radio-zendapparatuur plaatste, werken vandaag zestig mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, creatie, productie, technologie en design. Het team bestaat o.a. uit strategen, digitale strategen, creatives, producers, designers, account managers, producers, videasten enz. 

Drie business units: Services, Ventures en Entertainment 

– Services richt zich naar bedrijven, met focus op de groei van hun business door het connecteren van de consument met hun merk. Het doel van de connectie is inspireren, informeren en commerciële groei. Dit doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, Boerenbond, Nationale Loterij, Umicore, SKM, AVEVE, Continental Foods, Museum M, Flanders DC en Test-Aankoop. 

– Ventures zijn de eigen 360°-merken die we in partnership met publishers of bedrijven omnichannel uitbouwen via platformen, tv-programma’s, e-commerce, events, brand extensions. Zo is Beestig niet alleen een online platform over huisdieren maar ook een tv-programma op VTM met een reeks eigen boeken over katten en honden. Op het webplatform Onze Natuur volgen we dagelijks de wilde natuur in België om een film, documentairereeks voor Canvas, events en unieke online (video)content te maken. Hoodie is een grote fictiereeks voor kinderen die sinds maart 2020 te zien is op Ketnet (52 afleveringen in seizoen 1). Ook Dagelijkse kost, Helden, Olly Wannabe en Iedereen Yoga vallen hieronder.

– Entertainment levert audiovisuele content op maat van de publishers VRT, DPG Media, SBS, RTBF, ROULARTA, SANOMA etc. Voorbeelden zijn de YouTube-reeks 'Flowjob' (Studio Brussel), de internationaal bekroonde tv-documentairereeks ‘Goed Volk’ (VRT één), de podcast ‘De Tijd Vooruit’ (De Tijd), de tv-lifestylereeks ‘Een Frisse Start met VT-Wonen’ (Sanoma/DPG Media) en de TV-kinderreeks ‘Rocky & Lily’ (RTBF). 

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent