Skip to Content
Livemuziek is Dagelijkse kost tijdens de Week van de Belgische muziek

Livemuziek is Dagelijkse kost tijdens de Week van de Belgische muziek

Tijdens de Week van de Belgische muziek, van maandag 8 tot en met zondag 14 februari, kiest Dagelijkse kost resoluut voor muziek van eigen bodem. Zowel op televisie als online zet Jeroen Meus de zwaar getroffen muzieksector letterlijk en figuurlijk in de spotlights. Vijf Belgische artiesten brengen livemuziek vanuit hun eigen huiskamer of studio.

Een week lang kookt Jeroen Meus op muziek van eigen bodem. Op televisie krijgen de kijkers elke dag een intiem huiskamerconcert van een Belgische topartiest terwijl Vlaanderens bekendste televisiechef in de potten roert.

Welke artiesten brengen de week van Dagelijkse kost op smaak met mooie muziek? Sioen, Frank Vander linden, Portland, Bazart en Dana Winner. Ze brengen elk een eigen nummer dat deels op televisie en integraal op de socialmediakanalen van Dagelijkse kost te zien zal zijn.

Wat schaft de pot in Belgische concerthuizen?

De hele muzieksector is zwaar getroffen, voor én achter de schermen. Dagelijkse kost nam ook polshoogte bij de Belgische concertzalen. Wat is de all-time klassieker uit de Brusselse keuken van de Ancienne Belgique? En welk gerecht op het menu van Trix in Antwerpen laat geen elke artiest passeren? Je ontdekt het allemaal op de Instagram- en Facebookpagina van Dagelijkse kost tijdens de Week van de Belgische muziek.

Over de Week van de Belgische muziek

De Week van de Belgische muziek is een initiatief van VI.BE en VRT. Tijdens deze week worden over heel België tal van muzikale initiatieven ondernomen die samen één grote liefdesverklaring aan Belgische muziek vormen! Ontdek alle acties op weekvandebelgischemuziek.be


Contact

Bart Verbeelen Business Development Manager & Founder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent