Skip to Content
NokNok en Hotel Hungaria zijn ‘Samen Veerkrachtig’ tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid

NokNok en Hotel Hungaria zijn ‘Samen Veerkrachtig’ tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid

We spreken pas over goed in ons vel zitten wanneer het niet goed gaat. Tijdens de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid zetten Hotel Hungaria en NokNok hun schouders onder een originele awareness campagne. Samen met vijf Vlaamse influencers onderstrepen ze het belang van positieve geestelijke gezondheid en veerkracht. Onder andere TikTok-ster Stien Edlund en StuBru- en VTM-gezicht Flo Windey delen persoonlijke getuigenissen over hun mentaal welzijn op social media. Zo maken ze psychische kwetsbaarheid bespreekbaar bij jongeren.

Op de socialmediakanalen van Vlaanderens meest populaire TikTok-sterren en influencers verschenen de afgelopen dagen een paar opvallende posts. “Soms wil ik liever in mijn bed blijven en de wereld een dag niet zien. En dat is oké”, deelt StuBru- en VTM-gezicht Flo Windey. Radiopresentator (MNM) en Ketnet-wrapper Sander Gillis deelde twee jeugdfoto’s met als caption: “Het is normaal dat je af en toe minder goed in je vel zit.” In tijden waar #coronamoe, #herfstblues en #winterdipje veelgebruikte hashtags zijn, geven ze jongeren een hoopvol signaal met één duidelijke call-to-action: “Kijk eens op noknok.be".

Door samen te werken met de favoriete influencers van Vlaamse jongeren zette Media- en Marketinghuis Hotel Hungaria een authentieke awareness campagne op poten om meer websitebezoekers te genereren. Stien Edlund, Flo Windey, Jonatan Medart, Naomi Janssens en Sander Gillis kregen de vrijheid om elk op hun eigen manier een verhaal te vertellen. Authentieke en persoonlijke online communicatie, zoals Generatie Z het graag heeft.

NokNok, klopt het in jouw hoofd?

Noknok.be is het online platform van het Vlaams Instituut Gezond Leven voor jongeren tussen 12 en 16 jaar. Hier vinden jongeren knaltips, virtuele games met opdrachten, Q&A’s en testimonials van andere jongeren om hun zelfvertrouwen een boost te geven. Onder het motto ‘Samen Veerkrachtig’ hoopt Gezond Leven zo meer bewustzijn creëren bij Generatie Z rond dit soms moeilijk bespreekbaar thema. 


Benieuwd wat we als Media- en Marketinghuis nog meer doen?
Kijk op www.hotelhungaria.be.

 

 

 

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent