Skip to Content
Onze Natuur, De Film nummer 1 in Vlaamse box office

Onze Natuur, De Film nummer 1 in Vlaamse box office

Onze Natuur, De Film kende een fantastische openingsweek. De Belgische natuurdocumentaire van Hotel Hungaria & VRT trok op 7 dagen tijd al meer dan 25.000 bezoekers. Daarmee staat de natuurdocumentaire op nummer één in de Vlaamse top 30.

Met meer dan 25.000 bioscoopbezoekers beleefde Onze Natuur, De Film, een zeer succesvolle start in Vlaanderen. Het hoge bezoekersaantal zorgde voor de sterkste openingsweek ooit voor een Belgische documentaire. Opvallend is ook het zeer diverse publiek dat naar de film komt kijken. Het verhaal over het wilde België weet jong en oud te boeien. Bijgevolg zal Onze Natuur, De Film in nog meer bioscopen op de programmatie verschijnen.

Extra voorstellingen Onze Natuur - live in concert wegens succes

Ook voor de Klara-concertreeks van Onze Natuur met live muziek van Dirk Brossé en Prima La Musica is de interesse bijzonder groot. De eerste voorstellingen waren in een mum van tijd uitverkocht. Wegens het grote succes kondigen Hotel Hungaria & VRT twee nieuwe voorstellingen aan in de Brusselse Bozar op 12 november om 16u (FR) en 20u (NL).

Ook in Oostende, Antwerpen en Brugge, waar de eerder aangekondigde concerten al lange tijd uitverkocht zijn, komen extra voorstellingen: in het Kursaal Oostende op 6 november om 20u30, in de Koninklijke Elisabethzaal op 26 december om 20u00 en in het Concertgebouw Brugge op 28 november om 20u00.

Info & tickets: https://bit.ly/3LNvo1o

Onze Natuur is een co-productie van Hotel Hungaria & VRT, en wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD).

 

 

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent