Skip to Content
Toyota en Hotel Hungaria maken supra epic content.

Toyota en Hotel Hungaria maken supra epic content.

Three pedals and a stick, baby! Met die ronkende slogan en gierende banden lanceren Toyota en Hotel Hungaria de nieuwe Toyota GR Supra. De iconische sportwagen kreeg eindelijk een handgeschakelde versnellingsbak, iets waar veel autoliefhebbers lang op hebben gewacht. Hoog tijd om dat goede nieuws wereldkundig te maken, dacht het Media- en Marketinghuis. En dus mochten influencers uit heel Europa de manuele zesbak in avant-première uittesten op een circuit in ruil voor hun persoonlijke ‘feetback’.

In plaats van met handen en voeten uit te leggen waarom de nieuwe Toyota GR Supra met handgeschakelde versnellingsbak zo goed, zo mooi en zo snel is, liet Hotel Hungaria influencers (en hun voeten) uit zes Europese landen aan het woord.

Manual up for the new Toyota GR Supra
De grote lancering van de Toyota GR Supra begon klein. 1080×1080 om precies te zijn. In gepersonaliseerde social media ads , met beelden van de nieuwe sportwagen, een teasende lijn en een persoonlijke aanspreking, daagde Toyota bekende Europese autoliefhebbers, influencers en journalisten uit.

What’s your feetback?
Na een supersnelle rit op het circuit was het tijd voor … feetback! Hoe zouden de influencers een rondje in de Toyota GR Supra omschrijven in twee woorden? Supra epic! Supra fun! Supra fast! Alle reacties werd na afloop van het event vereeuwigd in een paar gepersonaliseerde sneakers, ontworpen door de wereldberoemde Tazz Customs. Dat paar sneakers mét hun persoonlijke Toyota GR Supra feetback kreeg elke influencer een tijdje later in de bus. En met die slimme content aanpak maakte Hotel Hungaria de Toyota GR Supra opnieuw supra wanted.

Story image
Story image
Story image

Credits

Klant: Toyota Europa
​Bureau: Hotel Hungaria
​Account Team: Eveline Vaes, Flup Coppens 
​Strategie: Joris Joosten
​Creatie: Eva De Jonckheere
Creative Director: Bout Holtof
​Executive producer: Lieke Lens
​Production assistant: Eveline Vaes
​Director: Michael Bombeeck
​DOP: Piet Deyaert
​Focus: Puller Bert De Keyzer
​Camera Assistant: Samuel De Beer
​Drone pilots: Jan Crommelinck, Frank Dewaele
​Local Fixer: Roland Quesnel
​Local Fixer Assistants: Jose Miguel Bornao Cuevas, Dmitri Yanminchev
​U-Crane main driver: Xavier Moliner Gea - Carshooting111
​U-crane arm operator: Xavi Montoliu Ferragut - Carshooting111
​Hero car driver: Francesc Cisa Tusell
​Grip: Carlos Perez
​Gaffer: Jorge Borreguero
​Editor Offline & Online: Joris Willems 
​Audiopost: Wouter Snel 
​Grading: Florian Martiny 
​Sneakers: Tazz Customs

 

 

 

 

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent