Skip to Content
Toyota Europe nog steeds driven voor Hotel Hungaria

Toyota Europe nog steeds driven voor Hotel Hungaria

Hotel Hungaria en Toyota Europe presenteren de 10de aflevering in hun contentreeks DRIVEN. Deze keer wordt het verhaal verteld van het Baskische surfmerk Notox, dat de impact van surfen op het milieu drastisch verandert door een nieuwe generatie innovatieve surfboards te maken die de ecologische waarden en visie van de surfsport perfect belichamen.

De aflevering rond Notox is al de 10de in de Driven serie. In deze Europese branded contentreeks focust Hotel Hungaria niet zozeer op de wagens zelf van Toyota, maar wel op de mensen die ermee rijden. De merkwaarden worden op die manier belichaamd door mensen met een sterke drive, in lijn met het DNA van Toyota. Stuk voor stuk straffe personen, gedreven om te ontdekken, te vernieuwen en daarmee de wereld een beetje te verbeteren. Vorige afleveringen gingen onder andere over Nick Bril en Kaizen, het Japanse concept dat staat voor de constante drive naar verbetering en het steeds weer uitdragen van jezelf. Of over duurzaamheid met Pol Fàbrega, die gedreven door het geloof dat één iemand het verschil kan maken, het voedselprobleem in Hong Kong aanpakt met stadsboerderijen.

 

Christophe Hardy - Manager Brand Communication / Social / Olympic-Paralympic partnership - Toyota Motor Europe: “Met de DRIVEN-serie is Hotel Hungaria erin geslaagd Toyota tot leven te brengen op een manier waarbij storytelling en brand entertainment feilloos gecombineerd worden met de diepere visie en waarden van het merk. Door de focus te verleggen van auto’s naar het merk laat DRIVEN ons toe om een nieuw publiek aan te spreken met emotionele en engaging verhalen die zowel inhoudelijk als productioneel van hoog niveau zijn. Het is een showcase van waar Toyota voor staat en van inspirerende individuen die onze visie delen.

De video’s worden verspreid over 21 landen en lokale markten. Elke episode komt met een content package en afgeleiden, en brengt zo al honderdduizenden kijkers op een entertainende en inspirerende manier in contact met de drive van Toyota.


Meer beeldmateriaal over de Notox campagne vind je hier. Van de bestaande video's maakten we een sprekende compilatie.

 

Over Hotel Hungaria

Wij zijn Hotel Hungaria. We noemen onszelf een full-service Media- en Marketinghuis. Al zou ‘Geboren-en-gepassioneerde-verhalenvertellers-met-een-grote-liefde-voor-mensen’ ook niet misstaan, maar die omschrijving was net te lang voor onze visitekaartjes. Wij bouwen emotionele banden tussen mensen en merken via entertainende, inspirerende en informerende verhalen. Verhalen met een happy end. Verhalen met impact. Want door mensen emotioneel te raken, zetten we aan tot actie, tot delen, tot gedragsverandering. 

Die verhalen verspreiden we via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts, gaming, VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops ... en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Dit allemaal doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, de Nationale Loterij, Voka, Quick-Step, Hello Fresh, Vinted, SKM, AVEVE en Test Aankoop, én voor onze eigen merken zoals Dagelijkse kost, Hoodie, Helden, Onze Natuur en Olly Wannabe. We maken ook content op maat van grote publishers: VRT, DPG Media, SBS, RTBF, Roularta, Sanoma, etc. Denk maar aan faqda (Studio Brussel/VRT NU), Huis Gemaakt (VTM) en Rocky & Lily (OUFtivi).

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radiozendapparatuur plaatste, werken vandaag 67 mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, contentcreatie & design, media & advertising, videoproductie en technologie

www.hotelhungaria.be

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent