Skip to Content
Veerle Van Melkebeke, Simon Acquet en Eva Lamont versterken Hotel Hungaria

Veerle Van Melkebeke, Simon Acquet en Eva Lamont versterken Hotel Hungaria

Drie nieuwe verhalenvertellers checkten dit voorjaar in bij Hotel Hungaria voor een verblijf van lange duur.

Eva Lamont - Story Editor

Na bijna tien jaar als copywriter en (eind)redacteur bij contentmarketingbureau HeadOffice vond Eva Lamont het tijd voor een ander uitzicht. Ze had altijd al een goeie klik met de projecten van Hotel Hungaria (stiekem is ze een grote Olly-fan). Ze kijkt ernaar uit om als Story Editor haar ervaring in contentcreatie te delen met het onlineteam.

"Zolang ik maar kan schrijven – en liefst artikels met wat ‘body’ – ben ik een happy camper! Oeps … Na jarenlang werken als redacteur voor A.S.Adventure moet ik nog een beetje afkicken van het outdoor-jargon. Of wie weet kan dat nog van pas komen voor Onze Natuur?"

Voorlopig vult de website van Beestig Eva's planning en da’s geen toeval: alles wat met dieren, natuur en onze schone planeet te maken heeft, kan op haar interesse rekenen. Mocht je haar rond lunchtijd nodig hebben, ga dan even buiten kijken want daar is ze naar alle waarschijnlijkheid op dagelijkse basis te vinden.

Simon Acquet - Content Manager

Nog niet zo lang geleden afgestudeerd en meteen aan de slag in volle coronatijd. Toch is het leven als hotelganger niet volledig nieuw voor Simon Acquet.

"In het najaar van 2020 liep ik al stage bij Hotel Hungaria. Nu ga ik voor de volle 200% de uitdaging aan om team Storymaking te versterken als Content Manager. Ik zal voornamelijk werken op de online zichtbaarheid van Dagelijkse kost, SKM en Onze Natuur."

Volleyballers die dit lezen kennen Simon misschien wel. In zijn vrije tijd staat hij op het volleybalveld in Hofstade, maar je kan 'm in de landelijke reeksen ook in de scheidsrechtersstoel terugvinden.

Veerle Van Melkebeke - Producer

Als je aan Veerle Van Melkebeke vraagt hoe ze bij Hotel Hungaria terechtkwam, is het antwoord: "Lieke en Sophie waren zo enthousiast dat ik geen keuze had".

Geheel vrijwillig en met behoorlijk wat ervaring als radio- en tv-producer (Masda/Sonicville, Dr Film, TBWA) en in een verder verleden ook als account bij verschillende reclamebureaus zoals Euro RSCG (Havas Worldwide), Newton 21, Saatchi & Saatchi, Tagora, etc. vervolledigt ze team Studio als Producer Brands & Video. Ze houdt van reizen, radio en dieren en voelt zich dan ook meteen als een vis in het hotelwater. Ze vraagt zich wel af waar de (zwarte) chocolade blijft. "Waar is de dansvloer?" klonk het ook. Daar wordt aan gewerkt, Veerle. ;-)

 

 

 

 

 

 

Over Hotel Hungaria

Media- en Marketinghuis

Wanneer je als merk wil connecteren met je publiek, moet je menselijkheid toevoegen. Dat is wat Hotel Hungaria doet: mensen emotionele verbindingen laten maken met merken door storytelling. Via vlogs, blogs, foto’s, tekst, video, tv-programma’s, producten, campagnes en events. En ook via boeken, radio, podcasts en zelfs gaming. Maar we zorgen ook voor storytelling via VR, webplatformen, teambuildings, live webcams, workshops en alles waar we nu nog niet aan denken maar morgen zeker wel. Want storytelling is nu eenmaal veel meer dan een verhaal vertellen. Het is de combinatie van sterke content, strategie en een mix van de juiste kanalen die mensen in de armen van een merk laat vallen.

Hotel Hungaria gelooft in de kracht van duurzame storytelling, onderbouwd door strategie, technologie en design en uitgewerkt in onafhankelijke ecosystemen op maat. Dit resulteert in een emotionele connectie met de relevante community, wat zich vertaalt in meetbare groei van het merk. 

Hotel Hungaria werd opgericht in 2009 en is vandaag gevestigd in het historische NIR-gebouw in Veltem-Beisem, vlakbij Leuven. Daar waar de VRT ooit zijn eerste radio-zendapparatuur plaatste, werken vandaag zestig mensen met verschillende achtergronden en expertise in strategie, creatie, productie, technologie en design. Het team bestaat o.a. uit strategen, digitale strategen, creatives, producers, designers, account managers, producers, videasten enz. 

Drie business units: Services, Ventures en Entertainment 

– Services richt zich naar bedrijven, met focus op de groei van hun business door het connecteren van de consument met hun merk. Het doel van de connectie is inspireren, informeren en commerciële groei. Dit doen we voor nationale en internationale klanten zoals Toyota Europe, Boerenbond, Nationale Loterij, Umicore, SKM, AVEVE, Continental Foods, Museum M, Flanders DC en Test-Aankoop. 

– Ventures zijn de eigen 360°-merken die we in partnership met publishers of bedrijven omnichannel uitbouwen via platformen, tv-programma’s, e-commerce, events, brand extensions. Zo is Beestig niet alleen een online platform over huisdieren maar ook een tv-programma op VTM met een reeks eigen boeken over katten en honden. Op het webplatform Onze Natuur volgen we dagelijks de wilde natuur in België om een film, documentairereeks voor Canvas, events en unieke online (video)content te maken. Hoodie is een grote fictiereeks voor kinderen die sinds maart 2020 te zien is op Ketnet (52 afleveringen in seizoen 1). Ook Dagelijkse kost, Helden, Olly Wannabe en Iedereen Yoga vallen hieronder.

– Entertainment levert audiovisuele content op maat van de publishers VRT, DPG Media, SBS, RTBF, ROULARTA, SANOMA etc. Voorbeelden zijn de YouTube-reeks 'Flowjob' (Studio Brussel), de internationaal bekroonde tv-documentairereeks ‘Goed Volk’ (VRT één), de podcast ‘De Tijd Vooruit’ (De Tijd), de tv-lifestylereeks ‘Een Frisse Start met VT-Wonen’ (Sanoma/DPG Media) en de TV-kinderreeks ‘Rocky & Lily’ (RTBF). 

Hotel Hungaria
Radioweg 18
3020 Veltem - Herent